به وبلاگ پیمان پویا خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
تئوری و تکنولوژی ساخت ادوات نیمه هادی
مباحث ویژه در الکترونیک
طراحی مدارهای فرکانس بالا
طراحی مدار مجتمع خطی
طراحی مدارهای VLSI
الکترونیک
مخابرات
قدرت
کنترل
روش تحقیق
زبان انگلیسی
اعلام نمرات
دانلود کتاب
اضافات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 530
بازدید کل : 90117
تعداد مطالب : 126
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 3

آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

هواپیمای بدون سرنشین آر-کیو170
 
آر-کیو170 هواپیمای بدون‌سرنشینی است که از ارتفاع 15 کیلومتری و بدون آشکارشدن در رادار به جاسوسی می‌پردازد ونوعی طراحی شده است که قابل رویت نباشد. این هواپیما علاوه بر قابلیت فرار از رادارها و دریافت امواج رادیویی، قابلیت نفوذ در امواج رادیویی را نیز دارد.

هواپیمای بدون سرنشین آر-کیو170

این هواپیما می تواند از فاصله زیاد خود با زمین، پس از جمع‌آوری داده‌های موجود در امواج رادیویی و ارسال آنها به مرکز، تصمیم فرماندهان را مبنی بر ارسال پیغام‌های غلط به دشمن را با نفوذ سامانه اطلاعاتی آنها اجرا کند. و البته همه اینها به صورت «ریل‌تایم» اجرا می‌شود. سیستم پیشرفته اطلاعاتی کار گذاشته شده در این پهباد که به دروازه جهنم مشهور است، عملا آن را به یک غول بی‌شاخ و دم تبدیل کرده است. این سیستم می‌تواند به راحتی امواج رادیویی با برد بلند را شناسایی کند. قدرت دریافت داده‌های ویدئویی آن به حدی است که از ارتفاع بالا می‌تواند حتی الگوی حرکتی انسان را در سطح زمین پیگیری و شناسایی کند.این هواپیمای بدون سرنشین ساخت شرکت هواپیماسازی "لاکهید مارتین" آمریکاست ودرحال حاضر آر-کیو 170 را می‌توان پیشرفته‌ترین پهپاد پنهان‌کار عملیاتی دنیا و البته محرمانه‌ترین آنها دانست.

 

مشخصات آر-کیو170

آر-کیو 170 توسط دایره توسعه برنامه‌های پیشرفته شرکت لاکهید مارتین یا به بیان ساده، همان اکانس وروکس طراحی شده بود، همان گروه معروفی که از زمان ساخت اولین جت جنگنده در ایالات متحده طراحی تقریبا تمامی هواپیماهای فوق محرمانه ارتش ایالات متحده، از اف117 گرفته تا یو2 را بر عهده داشت.

هواپیمای بدون سرنشین آر-کیو170

در این‌جا، عبارت RQ مخفف پرنده بدون سرنشین شناسایی است، یعنی پهپادی (پهپاد مخفف پرنده هدایت‌پذیر از دور است) که مسلح نیست و فقط به جاسوسی و شناسایی می‌پردازد؛ و عبارت MQ مخفف پهپاد مسلح به موشک است. با این حال همچنان مشخص نیست که آر-کیو 170 دقیقا در چه بازه‌ای از هواپیماهای جاسوسی جای می‌گیرد، پهپاد‌های دوربرد شناسایی استراتژیک نظیر گلوبال‌هاوک یا پهپادهای میان‌برد شناسایی تاکتیکی، چیزی که احتمالش بیشتر است. هر چند ادعا می‌شود که این هواپیما سلاحی حمل نمی‌کند، ولی برخی کارشناسان نظامی معتقدند که این پهباد، یک پهباد استراتژیک برای جمع‌آوری اطلاعات نیست و طراحی مشابه پهبادهای عملیاتی دارد.

از دید فنی، آر-کیو 170 را می‌توان پیشرفته‌ترین پهپاد پنهان‌کار عملیاتی دنیا و البته محرمانه‌ترین آنها دانست. لاکهید در طراحی این بال‌پرنده نهایت ظرافت ممکن را به کار برده، با این حال مشخصا در پایان از به‌کار بردن نهایت تکنولوژی پنهان‌کاری در آن خود‌داری شده است. این موضوع را می‌توان به راحتی از دریچه‌های هوای بدون پوشش هواپیما فهمید. هواپیماهای پنهان‌کار با توجه به موتور جت و دریچه‌های هوای خود، بی‌صدا هستند و ارتفاع پرواز بالا، آنها را از دیده شدن در امان نگاه می‌دارد.

آر-کیو 170 را می‌توان پیشرفته‌ترین پهپاد پنهان‌کار عملیاتی دنیا و البته محرمانه‌ترین آنها دانست.

بر اساس برآوردهای انجام شده، این پهپاد تنها یک موتور دارد و وزن آن در زمان برخاستن از باند بیشتر از سه هزار و هشتصد و پنجاه کیلوگرم برآورد شده است. موتور استفاده شده نیز به احتمال زیاد از نوع موتور TF34 ساخت شرکت جنرال الکتریک است.ساختار بال این هواپیما نیز خمیده است و اگزوز موتور توسط بالها پوشانده نمی شود.

هواپیمای بدون سرنشین آر-کیو170

همچنین بر اساس برآوردهای انجام شده، حداکثر ارتفاع پروازی این هواپیما حدود پنجاه هزار پا (تقریبا پانزده هزار و دویست متر) است.آر-کیو170 همانند بیشتر هواپیماهای بدون سرنشین پنهان‌کار امروزی در قالب بال پرنده‌ای یکپارچه اما نه چندان بزرگ با کنترل تماما ماهواره‌ای طراحی شده است. اگر چه اطلاعات و حتی تصاویر بسیار معدودی از این پرنده مرموز منتشر شده، اما همین‌قدر را می‌دانیم که فاصله دو سر بال‌های این هواپیما در حدود 20 تا 27 متر است. سنسورهای اصلی این هواپیما در کنار رادار آرایه فازی (آرایه کاوش فعال الکترونیکی) در داخل بال‌های هواپیما قرار گرفته‌اند اما ماهیت آنها را تنها از شکل و شمایل ظاهری هواپیما می‌توان حدس زد. به عنوان نمونه هواپیما قطعا از سیستم‌های الکترواپتیکال (تلویزیونی) با ارتباط امن ماهواره‌ای با رمزنگاری 256 بیتی استفاده می‌کند. این گونه ارتباطات رمزنگاری‌شده توسط کد‌هایی 10 تا 11 رقمی محافظت می‌شوند که از امنیت به نسبت قابل‌توجهی در دنیای ارتباطات برخوردارند.

هواپیماهای بدون سرنشین در این کلاس عموما می‌توانند تمام مراحل عملیات را به صورت کاملا خودکار بر اساس نقشه‌های گرافیکی از پیش تعیین‌شده کنترل و اطلاعات تصویری دریافتی را در همان لحظه به مرکز کنترل منتقل کنند. این نقشه‌های از پیش تعیین شده همچنین به عنوان نقشه پشتیبان در هنگام قطع ارتباط ماهواره‌ای برای بازگشت خودکار به پایگاه مادر نیز استفاده می‌شود و به‌همین دلیل، قبل از هر پرواز، نقشه منطقه عملیات به کامپیوتر هواپیما داده می‌شود.

 

آر-کیو170 در میدان نبرد

هواپیمای بدون سرنشین آر-کیو170

آن‌طور که این روزها شنیده می‌شود، آر-کیو170 برای نخستین بار شش سال پیش عملیاتی شد، زمانی که اسکادران 30-ام شناسایی از وینگ 432 نیروی هوایی ایالات متحده اولین پرنده‌های سفیدرنگ خود را دریافت کرد. آر-کیو 170 به فاصله تنها دو سال از تحویل به نخستین یگان عملیاتی، بی سر و صدا در فرودگاه قندهار استقرار یافت. به‌دنبال انتشار نخستین تصاویر این پرنده در فرودگاه قندهار و از آن‌جاکه تا آن زمان حتی اسم هواپیما در هاله‌ای از ابهام قرار داشت،آن را جانور قندهار نامیدند. نبود نام رسمی و تاییدشده به شهرت سریع حیوان قندهار منجر شد.

به دنبال بالا گرفتن درگیری‌ها در شبه‌جزیره کره در سال 2010 ، یگان‌های شناسایی مجهز به آر-کیو170 به کره جنوبی انتقال یافتند تا فعالیت‌های موشکی کره شمالی را زیر نظر بگیرند.

از جمله عملیات هایی که توسط این هواپیماها انجام شد می توان به پروازهای متعدد بر فراز پاکستان با هدف جاسوسی از عمارت محل اختفای بن لادن اشاره کرد.

 

 

منبع: khabaronline- tabnak-shafaf-farsnews


[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, در ساعت 22:31 | |
کشف نوع جدیدی از امواج مغناطیسی

 

تیمی از محققان بین‌المللی به سرپرستی گروه فیزیک دانشگاه مینه‌سوتا در تلاشی به منظور درک بهتر پدیده ابررسانایی دمای بالا در ترکیب اکسیدهای مسی که یکی از مهم‌‌ترین موضوعات علمی مطالعه شده در طول تاریخ علم است به نتایج مهمی دست یافته و پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته‌اند.

جام جم نوشت، محققان دانشگاه مینه‌سوتا به همراه همکاران بین‌المللی‌شان از کشورهای آلمان، فرانسه و چین خبر از کشف نوع جدیدی از امواج مغناطیسی در برگیرنده‌ اتم‌های اکسیژن دادند. این کشف جدید می‌تواند کاربردهایی در ارتقاء و بهینه‌سازی سیم‌های الکتریکی ابررسانا که در شبکه‌های الکتریکی‌ به کار می‌روند، داشته باشد.

نتایج این تحقیق که توسط «مارتین گریون» پروفسور علوم فیزیک در مدرسه اخترشناسی و فیزیک دانشگاه مینه‌سوتا رهبری شده در نشریه نیچر 11 نوامبر همراه با مقدمه‌ای تحت عنوان خبرها و نظرها به چاپ رسیده است. پس از دریافت جایزه نوبل به خاطر کشف ابررسانایی

نتایج این تحقیق که توسط «مارتین گریون» پروفسور علوم فیزیک در مدرسه اخترشناسی و فیزیک دانشگاه مینه‌سوتا رهبری شده در نشریه نیچر 11 نوامبر همراه با مقدمه‌ای تحت عنوان خبرها و نظرها به چاپ رسیده است. پس از دریافت جایزه نوبل به خاطر کشف ابررسانایی دمای بالا در کمپلکس ترکیبات اکسید مس در اواسط دهه 80 میلادی، تلاش برای درک بهتر این پدیده یکی از اصلی‌ترین چالش‌های علمی در زمینه فیزیک در 25 سال گذشته بوده و بیش از 100 هزار مقاله در این مورد نوشته شده است.
از آنجایی که تجاری کردن این ترکیبات اکسید مس به شکل سیم‌های الکتریکی ممتاز پیش از این آغاز شده بود، دانشمندان و فیزیکدان‌ها نتوانسته‌اند راز این که چرا این مواد عجیب و غریب از همان ابتدا خاصیت ابررسانایی دارند کشف کنند.
استدلال محققان بر این است که خواص مغناطیسی غیرعادی این مواد دلیل ابررسانا بودن آنها است. در آزمایش انجام گرفته به وسیله محققان، کریستال‌های اکسید مس توسط پرتوهای شدید و قوی نوترونی بمباران شد.
نوترون‌ها خود دارای خواص مغناطیسی هستند. با اندازه‌گیری دقیق چگونگی متفرق شدن ذرات از روی کریستال، محققان توانستند وجود امواج مغناطیسی غیرعادی که دربرگیرنده‌ اتم‌های اکسیژن بودند را به اثبات رسانند. محققان معتقدند تحقیقات آنها زوایای تاریک دیگری از بحث داغ ابررسانایی این مواد را روشن می‌کند.

 

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, در ساعت 20:23 | |
لامپ های او ال ئی دی (OLED) نورپردازی آینده

 

به گزارش سرویس علم و فن آوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از واحد مرکزی خبر،  او ال ئی دی یا دیود گسیل نور ارگانیک، نوعی خاصی از نور است که نه در خانواده گاز نئون قرار می گیرد و نه در خانواده لامپهای معمولی.

به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز،کریستین کناپشتاین از مسئولان شرکت فیلیپس می گوید او ال ئی دی منبع انرژی مسطحی است که نور را به طور یکسان در تمام سطح تولید می کند و بسیار باریک و دلنشین است و از لحاظ کارایی انرژی بسیار موثر واقع می شود.

 

 

از انجا که در تمام سطح او ال ئی دی نور تولید می شود طراحان تبلیغاتی و تجاری فرصتی استثنایی برای نورپردازی به دست خواهند اورد. کناپشتاین ادامه داد او ال ئی دی نور را به طور یکسان بازتاب می دهد و انرژی در ان به هدر نمی رود.

فناوری او ال ئی دی هنوز در مرحله توسعه است و آزمایشها وارد مراحل پیشرفته ای شده است. استفان گرابوسکی پژوهشگر بخش تحقیقات و فناوری شرکت فیلیپس در المان می گوید برای ساخت او ال ئی دی از سطحی شیشه ای لایه لایه ای استفاده می شود که روی ان الکترودهای شفاف ز انجا که در تمام سطح او ال ئی دی نور تولید می شود طراحان تبلیغاتی و تجاری فرصتی استثنایی برای نورپردازی به دست خواهند اورد. کناپشتاین ادامه داد او ال ئی دی نور را به طور یکسان بازتاب می دهد و انرژی در ان به هدر نمی رود. فناوری او ال ئی دی هنوز در مرحله توسعه است و آزمایشها وارد مراحل پیشرفته ای شده است. استفان گرابوسکی پژوهشگر بخش تحقیقات و فناوری شرکت فیلیپس در المان می گوید برای ساخت او ال ئی دی از سطحی شیشه ای لایه لایه ای استفاده می شود که روی ان الکترودهای شفاف قرار گرفته است.

این شیشه در دستگاهی قرار می گیرد که در ان خلاء ایجاد شده است.

در ان لحظه ماده ارگانیک به شکل بخار بر روی لایه های ان می نشیند.

هنگامی که این مرحله به پایان می رسد، قشری از الومینیوم روی ان قرار می گیرد.

سپس با استفاده از الکترود جریان برق از ان می گذرد.

اتحادیه اروپا طرحی را برای بهبود لامپهای او ال ئی دی اغاز کرده است تا در این اینده فرصتهای جدیدی ایجاد شود.

این گونه نورپردازی در اینده ای نزدیک وارد بازار می شود. کناپشتاین ادامه داد دو تا سه سال اینده اماده پاسخگویی به نیازهای گسترده بازار خواهیم بود.

 

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, در ساعت 20:21 | |
موفقیت دانشمندان ایرانی در طراحی سیستمی برای جذب بیشترین میزان انرژی خورشید

پژوهشگران کشور موفق به طراحی و تولید سیستمی برای جذب انرژی خورشید شدند که توانایی کاربرد در نیروگاه های خورشیدی را دارد.به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی خیرالدینی- مجری طرح کلکتور را در این پروژه سیستمی برای جمع آوری انرژی خورشید دانست و افزود: کلکتور طراحی شده از نوع کلکتور خطی است  که قادر به جمع آوری گرمای خورشید است.وی با بیان اینکه این طرح تحقیقاتی با عنوان کلکتور متمرکز کننده خورشیدی اجرایی شد، خاطر نشان کرد: در این پروژه تحقیقاتی موفق به تولید کلکتور خطی شدیم که می تواند با تمرکز نور خورشید بر روی جاذب، به دمای بالا و عملکرد مطلوب تری نسبت به نوع مشابه می رسد.خیرالدینی به مزایای این سیستم اشاره کرد و یاداور شد: به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی در کلکتور تولید شده از سیستم بسته استفاده شد ضمن آنکه رفلکتورهای این سیستم به گونه ای طراحی شده است که نیازی به تعقیب خورشید برای دریافت بیشترین انرژی ندارد.وی به بیان کاربردهای کلکتور خطی پرداخت و خاطرنشان کرد: این کلکتورها می توانند در آبگرمکن های خورشیدی به کار برده شوند علاوه بر اینکه به دلیل قدرت جذب نور خورشید در نیروگاه های خورشیدی نیز قابل کاربرد هستند.

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در دو شنبه 21 آذر 1390برچسب:, در ساعت 20:18 | |
داستانی تأثیر گذار

 


ادیسون در سنین پیری پس از كشف لامپ، یكی از ثروتمندان آمریكا به شمار میرفت و درآمد سرشارش را تمام و كمال در آزمایشگاه مجهزش كه ساختمان بزرگی بود هزینه می كرد... این آزمایشگاه، بزرگترین عشق پیرمرد بود. هر روز اختراعی جدید در آن شكل می گرفت تا آماده بهینه سازی و ورود به بازار شود.

در همین روزها بود كه نیمه های شب از اداره آتش نشانی به پسر ادیسون اطلاع دادند، آزمایشگاه پدرش در آتش می سوزد و حقیقتا كاری از دست كسی بر نمی آید و تمام تلاش ماموان فقط برای جلوگیری از گسترش آتش به سایر ساختمانها است! آنها تقاضا داشتند كه موضوع به نحو قابل قبولی به اطلاع پیرمرد رسانده شود...

پسر با خود اندیشید كه احتمالا پیرمرد با شنیدن این خبر سكته می كند و لذا از بیدار كردن او منصرف شد و خودش را به محل حادثه رساند و با کمال تعجب دید كه پیرمرد در مقابل ساختمان آزمایشگاه روی یك صندلی نشسته است و سوختن حاصل تمام عمرش را نظاره می كند!!!

پسر تصمیم گرفت جلو نرود و پدر را آزار ندهد. او می اندیشید كه پدر در بدترین شرایط عمرش بسر می برد.

ناگهان پدر سرش را برگرداند و پسر را دید و با صدای بلند و سر شار از شادی گفت: پسر تو اینجایی؟ می بینی چقدر زیباست؟!! رنگ آمیزی شعله ها را می بینی؟!! حیرت آور است!!! من فكر می كنم كه آن شعله های بنفش به علت سوختن گوگرد در كنار فسفر به وجود آمده است! وای! خدای من، خیلی زیباست! كاش مادرت هم اینجا بود و این منظره زیبا را می دید. كمتر كسی در طول عمرش امكان دیدن چنین منظره زیبایی را خواهد داشت! نظر تو چیست پسرم؟!!

پسر حیران و گیج جواب داد: پدر تمام زندگیت در آتش می سوزد و تو از زیبایی رنگ شعله ها صحبت می كنی؟!!!!!! چطور میتوانی؟! من تمام بدنم می لرزد و تو خونسرد نشسته ای؟!

پدر گفت: پسرم از دست من و تو كه كاری بر نمی آید. مامورین هم كه تمام تلاششان را می كنند. در این لحظه بهترین كار لذت بردن از منظره ایست كه دیگر تكرار نخواهد شد...! در مورد آزمایشگاه و باز سازی یا نو سازی آن فردا فكر می كنیم! الآن موقع این كار نیست! به شعله های زیبا نگاه كن كه دیگر چنین امكانی را نخواهی داشت!!

توماس آلوا ادیسون سال بعد مجددا در آزمایشگاه جدیدش مشغول كار بود و همان سال یكی از بزرگترین اختراع بشریت یعنی ضبط صدا را تقدیم جهانیان نمود.

آری او گرامافون را درست یك سال پس از آن واقعه اختراع کرد.

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در جمعه 17 تير 1390برچسب:, در ساعت 3:8 | |
معرفی کتاب در زمینه ایمنی

کتاب "تجهیزات ایمنی در برق فردی وگروهی" تالیف آقای مهندس نیک پیام

قابل توجه علاقمندان مبحث ایمنی و کارشناسان ایمنی  وتکنیسین های فنی و برقکاران شاغل در شرکت های توزیع برق 

این کتاب کاربردی به معرفی کلیه تجهیزات ایمنی در بخش های فردی وگروهی می پردازد.انتشار این کتاب توسط شرکت توزیع نیروی برق مشهد می باشد.

با آرزوی توفیق برای اقای مهندس نیک پیام وهمکارانشان که در خصوص اشاعه فرهنگ ایمنی تلاش می نمایند. 

 

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در پنج شنبه 16 تير 1390برچسب:, در ساعت 5:30 | |
نسل جدید شارژر های خورشیدی

یک شرکت آلمانی به تازگی شارژر خورشیدی کوچکی را ارائه کرده است که با اتصال به شیشه پنجره خودرو می تواند دستگاههای الکترونیکی کوچک را شارژ کند.
 

 

 

Solarladefenster یک سیستم شارژر با انرژی خورشیدی برای دستگاههای الکترونیکی است که می تواند تمام دستگاههای دارای پورت "یو. اس. بی" را شارژ کند.

[+] نوشته شده توسط پیمان پویا در پنج شنبه 16 تير 1390برچسب:, در ساعت 5:27 | |
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 18 صفحه بعد

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفأ جهت ایجاد یک فضای مفرح علمی برای آن دسته از عزیزانی که تمایل به ارتقاء سطح معلومات خود در رشته مهندسی برق را دارند، ایجاد شده است.
آرشيو
تير 1402
شهريور 1396
تير 1395
فروردين 1394
مهر 1393
خرداد 1393
ارديبهشت 1393
فروردين 1393
اسفند 1392
بهمن 1392
دی 1392
آذر 1392
آبان 1392
مهر 1392
تير 1392
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
آذر 1391
آبان 1391
مهر 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
دی 1390
تير 1390
خرداد 1390
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
پیمان پویا
لينكستان
انجمن مهندسی برق و الکترونیک
مرجع تخصصی برق و کامپیوتر
ایران الکترونیک
باشگاه مهندسین ایرانی
شعر و ادبیات
ALL SARA
مرجع مهندسی برق
علم و فناوری روز دنیا
وبلاگ برق دانشگاه خلیج
بانک مقالات مهندسی
وبلاگ مهندس محسنی فرد
وبلاگ اختصاصی برق بوشهر
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ اختصاصی پیمان پویا و آدرس peymanpouya.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

مرجع دیتا شیت
مشتقگیری آنلاین
انتگرال گیری آنلاین
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , peymanpouya.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com