محققان ژاپنی برای نخستین بار یک مسواک خورشیدی ساخته اند که نیازی به استفاده از خمیر دندان ندارد.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، محققان دانشگاه ساسکاتچوان ژاپن یک مسواک خورشیدی ساخته اند که دندان ها را با ایجاد یک عکس العمل شیمیایی – خورشیدی در دهان، تمیز می کند و دیگر نیازی به استفاده از خمیر دندان نیست. این مسواک خورشید به نام j3x-soladey دارای یک پنل خورشیدی است که الکترون ها را از طریق یک سیم هادی به قسمت نوک برس های مسواک انتقال داده و در آنجا این الکترون ها به اسید موجود در بزاق دهان واکنش نشان می دهد. در مرحله بعد یک عکس العمل شیمایی در دهان ایجاد می شود که پلاک های دندانی را شکسته و باکتری ها را از بین می برد. این مسواک جدید بسیار کم مصرف است و با همان میزان انرژی خورشیدی مورد نیاز برای ماشین حساب های خورشیدی، کار می کند که در آن فوتون های نوری جایگزین خمیر دندان شده اند. سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت: اعضای این تیم هم اکنون در حال آزمایش عملکرد این مسواک بر جلوگیری از وقوع بیماری های دهان و دندان هستند و امیدوارند که این مسواک به طور کامل سلول های باکتریایی را نابود کند. قرار است این مسواک بر روی 120 نوجوان داوطلب آزمایش شود تا عملکرد و مزایا و معایب آن با مسواک های معمولی مقایسه شود.نتایج این یافته ماه گذشته در کنفرانس جهانی سالانه دهان و دندان در شهر دبی ارائه و جایزه نخست از بین 170 محصول جدید دندانی ارائه شده را به خود اختصاص داد.
[+] نوشته
شده توسط پیمان پویا در جمعه 14 مهر 1391برچسب:,
در ساعت2:22 | |
ایران در رتبه بندی جهانی دولت الکترونیک از مالدیو هم عقب تر است!!!
در میان ۵۰ کشور اول دنیا از این حیث نام بسیاری از کشورهای منطقه و کشورهای در حال توسعه دیده میشود.
عضو کنفدراسیون بینالمللی دولت الکترونیک با اشاره به شاخصهای مدنظر جهانی برای آمادگی کشورها در مبحث دولت الکترونیکی از صعود دو پلهای ایران براساس آمارهای جهانی در این بخش خبر داد.
به گزارش ایتنا احسان قدیری در گفتوگو با مهر با اشاره به آمارهای جهانی رتبهبندی کشورها از حیث آمادگی دولت الکترونیک اظهار داشت: براساس آخرین گزارشات منتشرشده در سازمان ملل در شاخص دولت الکترونیک کشورهای کره جنوبی، هلند، بریتانیا، دانمارک و آمریکا به ترتیب رتبه اول تا پنجم این خدمات را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته ایران در شاخص دولت الکترونیکی از میان ۱۹۰ کشور جهان در رتبه صدم قرار گرفت، اضافه کرد: این درحالی است که بر اساس بررسیهای انجام شده ایران در سال ۲۰۱۰ رتبه ۱۰۲ دولت الکترونیک را در بین کشورها به خود اختصاص داد که این آمار نشان از صعود دو پلهای ایران در این بخش دارد.
عضو کنفدراسیون بینالمللی تجارت الکترونیک از جهش و رشد بسیار خوب کشورهای در حال توسعه و کشورهای منطقه در توسعه دولت الکترونیکی خبرداد و گفت: به عنوان نمونه رتبه کشور قزاقستان از ۸۱ در سال ۲۰۰۸ به ۴۶ در سال ۲۰۱۰ و ۳۸ در سال ۲۰۱۲ ارتقا یافته است.
قدیری با اشاره به رتبه قابل قبول برخی کشورهای در حال توسعه در بحث دولت الکترونیک تصریح کرد که در میان ۵۰ کشور اول دنیا از این حیث نام بسیاری از کشورهای منطقه و کشورهای در حال توسعه دیده میشود که از جمله آن میتوان به رتبه ۲۸ کشور امارات، رتبه ۳۶ کشور بحرین، رتبه ۳۸ کشور قزاقستان، رتبه ۳۹ کشور شیلی، رتبه ۴۰ مالزی، رتبه ۴۱ عربستان، رتبه ۴۳ کلمبیا و رتبه ۴۸ کشور قطر اشاره کرد.
وی گفت: در آخرین گزارشات سازمان ملل متحد در شاخص دولت الکترونیکی، ایران در میان کشورهای جنوب آسیا دستهبندی و بررسی شده که در این گروه مالدیو با رتبه ۹۵ قبل و سریلانکا با رتبه ۱۱۵ بعد از ایران قرار دارد.
عضو کنفدراسیون بینالمللی تجارت الکترونیک بر رشد کشورهای آسیایی در آمادگی در زمینه شاخصهای دولت الکترونیکی تاکید کرد.
به گزارش مهر، گامهای نخست اجرای دولت الکترونیک در ایران در نیمه نخست سال ۸۹ برداشته شد و پس از تدوین نقشه راه برای اجرای سند جامع دولت الکترونیک در دستور کار دولت قرار گرفت.
هم اکنون تدوین نقشه راه دولت الکترونیک به اتمام رسیده و این سند راهبردی به سازمانها و دستگاههای اجرایی ابلاغ شده و قرار است این سند به طور کل برای ارائه خدمات تا پایان برنامه پنجم توسعه – سال ۹۵- عملیاتی شود.
[+] نوشته
شده توسط پیمان پویا در سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:,
در ساعت12:15 | |
تلفن همراهتان را با تیشرت شارژ کنید
محققان فناوري شركت بزرگ ارتباطات «اورنج» از پيشساخت جديد يك تيشرت شارژر تلفنهمراه رونمايي كرد.
به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاربران اين نمونه تنها بايد در زمان نياز، گوشي خود را به اين لباس وصل كنند.
اين پوشاك آينده كه «روح 71 (Spirit of 71)» نام دارد، به سادگي با استفاده از يك فناوري واكنش به صدا كار ميكند. هرچه صداي موسيقي بلندتر باشد، شارژ تلفن سريعتر انجام ميشود.
فناوري موجود در اين تيشرت از يك غشاي پيزوالكتريك به اندازه يك صفحه A4 براي جذب فشار امواج صوتي استفاده ميكند. اين ابزار سپس اين امواج را به بار الكتريكي تبديل ميكند كه در پي آن از طريق باتري به سرپوشي كه به بيشتر گوشيهاي همراه ميخورد، منتقل ميشود.
شركت اورنج قرار است اين نمونه را در جشنواره هنرهاي اجرايي معاصر گلاستونبري مورد آزمايش قرار دهد تا بررسي كند كه كدام حركت به شارژ بهتر منجر ميشود.
جشنواره گلاستونبري بزرگترين جشنواره بدون سقف و هواي آزاد هنرهاي اجرايي جهان بوده که به صورت سالانه در انگلستان برپا ميشود.
به گفته توني اندرو، يكي از توليدكنندگان اين فناوري، ارتعاشات صوت و بخصوص فركانسهاي بم باعث ايجاد لرزش كافي براي توليد برق از موادي مانند غشاي پيزوالكتريك ميشوند.
[+] نوشته
شده توسط پیمان پویا در پنج شنبه 16 تير 1390برچسب:,
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
وبلاگ اختصاصی
پیمان پویا و آدرس
peymanpouya.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.